Ciușnel Parts – Acum cu o nouă intefață
26 iulie, 2022 de
Ciușnel Parts – Acum cu o nouă intefață
webdev
| Niciun comentariu încă

Bun venit pe website-ul nostru!

Suntem o companie care activează în domeniul agricol încă din 1994. Aceasta afacere a luat naștere din dorința a două famili care au vrut să facă performanță în agricultură.

Odată cu trecerea timpului ne-am dezvoltat iar evoluția noastră s-a concluzionat cu înființarea unui magazin online.

Atât cu ajutorul magazinului online cât și al depozitului reușim să oferim produse și servicii de calitate pentru domeniul agricol.

În cei 28 de ani de experiență în acest domeniu am dovedit că suntem un partener serios pentru clienții noștri.

Magazinul nostru online îți pune la dispoziție atât utilaje agricole cât și o gamă variată de piese agricole precum piese tractore, piese pentru preclucrarea solului, prese de balotat, rulmenti sau anvelope.

Printre mărcile pe care le puteți găsi în magazinul online agricol sunt Belarus, Case IH, Challanger, Deutz, Ford, Fiat, Fendt, Jhon Deere, Steyr, plus multe alte mărci.

Dorința de a ne apropia mai mult de clienții noștri ne-a făcut să fim mai atenți la nevoile acestora și să oferim și informații atât despre activitaea noastră cât și despre ceea ce se mai întâmplă în agricultură.

Pe noul website veți putea găsi întotdeauna informații utile și veți putea accesa și naviga mult mai ușor pe paginile produselor.

Stați aproape și urmăriție-ne în continuare atât pe blog cât și pe website pentru a vedea noutățile și informațiile pe care le vom posta.

Cu drag, echipa Ciușnel Parts!

Ciușnel Parts – Acum cu o nouă intefață
webdev 26 iulie, 2022
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Logare pentru a lăsa un comentariu