LIVRARE


Transport gratuit 
Coletele a căror valoare depășește suma de 700 lei, se încadrează în condițiile de greutate și volum specificate (maxim 30 kg, iar suma tuturor laturilor să nu depășească 160 cm și lungimea maximă de 180 cm) și sunt achitate integral în avans (cu cardul pe site sau cu OP) vor beneficia de transport gratuit!
Termenul de livrare pentru produsele aflate în stoc este de 1-2 zile lucrătoare în funcție de zonă și curier.

Comenzile primite până în ora 14 vor fi predate curierului în aceeași zi.

Comenzile recepționate după ora 14 vor fi predate curierului în ziua lucrătoare următoare.

Acest lucru nu garantează sosirea lor la dumneavoastră în maxim 48 de ore, deoarece serviciului de curierat este realizat prin firme partenere (Cargus, Fan Courier, Dragon Star, etc.) și nu putem controla acest lucru.

Pentru coletele care nu îndeplinesc condițiile de volum si greutate (maxim 30 kg, iar suma tuturor laturilor să nu depășească 160 cm și lungimea maximă de 180 cm), veți fi contactat de către un reprezentant al firmei noastre și vi se vor prezenta cele mai optime condiții de transport, urmând ca dumneavoastră să alegeți varianta care vă avantajează cel mai mult. Nu se pot expedia prin curier anumite produse supradimensionale sau fragile care nu prezintă siguranța în livrare.

Nu se poate plăti ramburs la curier o sumă mai mare de 5000 lei.