Ciusnel Parts

pasionați de tehnica agricolă

CIUSNEL PARTS înseamnă o echipă de oameni pasionați de tehnica agricolă. Suntem la curent și ne place  să ținem pasul cu noile tehnologii din domeniul agriculturii. Astfel, putem să oferim soluțiile necesare, satisfăcând cerințele clienților noștri.

Mulțumim clienților și partenerilor pentru încrederea acordată!

CIUSNEL PARTS – better together since 1994
 
 

Experiență

Cei 28 de ani de experiență în acest domeniu fac din noi un partener serios pentru toți colaboratorii noștri, clienți sau furnizori.

Calitate

Promovăm întotdeauna produsele de cea mai bună calitate și colaborăm doar cu furnizori certificați pe plan internațional, cu o vechime de peste 20 de ani.

Diversitate

Găsește piesa de care ai nevoie! Avem în stoc peste 25.000 de repere totalizând peste 600.000 de piese.

Istoric

1994 – Înființarea companiei Service Piese, ca o asociere între 2 familii.
1997 – Transformarea în societate pe acțiuni.
1999 – Mutarea într-un sediu nou și deschiderea unui atelier de prelucrări mecanice prin așchiere, în care desfășuram activități de recondiționare a subansamblelor, dar și de producție de piese de schimb.
2003 –
Înființarea societății Ridacon Tex.
2007 – Achiziționarea a 2 utilaje cu comandă numerică pentru prelucrări mecanice prin programul Sapard.
2009 – Dezvoltarea unui atelier de sertizări furtunuri hidraulice.
2016 – Deschiderea unui punct de lucru în orașul Corabia care avea în dotare și un atelier de sertizări furtunuri hidraulice.
2020-2021 – Mutarea într-un sediu nou cu o incintă de aproximativ 9000 mp, din care 750 mp showroom și depozit piese de schimb, 450 mp atelier prelucrări mecanice, 50 mp atelier sertizări furtunuri hidraulice.
2020 – Divizarea Service Piese și fuzionarea unei părți din această companie cu Ridacon Tex. Mutarea într-un sediu nou cu o incintă de aproximativ 9000 mp, din care 750 mp showroom și depozit piese de schimb, 450 mp atelier prelucrări mecanice, 50 mp atelier sertizări furtunuri hidraulice. Creăm brandul "Ciusnel Parts" și deschidem magazinul online www.ciusnel.ro. Devenim distribuitori autorizați Maschio Gaspardo.
2021 – Devenim distribuitori autorizați ai producătorului de utililaje agricole HMS din Turcia.